Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ANTAMΩΜΑ ΤΩΝ 68ΑΡΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΚΡΟΚΟ


Σημερα Σαββατο και ωρα 7.30 το πρωϊ οι κατοικοι του οικισμου Κροκου που γεννηθηκαν το 1943 συναντηθηκαν στο Εξωκκλησι του Αγ.Κωνσταντινου,και μετα την λειτουργια στο ναο καθως και το μνημοσυνο για οσους δεν βρισκονται ποια στη ζωη,περασαν μια ευχαριστη ωρα με εδεσματα και καλο κρασι.
Εμεις τους ευχομαστε να ειναι ολοι καλα και να ξανασυναντηθουν και παλι.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΟΚΟΥ 2011


Ο Πολιτιστικος Συλλογος Κροκου Ιωακειμ Λιουλιας πραγματοποιησε τον ετησιο χορο του το Σαββατο 5 Φευρουαριου και ωρα 21:00μ.μ.στο Garden Hall (παρκο Αγ. Παρασκευης).
Την εκδηλωση&nbsp;τιμησαν με την παρουσια τους ,ο Περιφερειαρχης Δακης Γεωργιος,ο Δημαρχος Κοζανης Μαλουτας Λαζαρος,ο βουλευτης Κουκουλοπουλος Παρις,ο βουλευτης Βλατης Γιαννης,ο αντιδημαρχος Γελαδαρης Χαρης,ο Αντιδημαρχος Τζελος Γεωργιος, η κ.Νανοπουλου Αννα κ.α.Την βραδια γεμισαν με το χορο τους τα 5 χορευτικα του Συλλογου,που καταχειροκροτηθηκαν απο την καταμεστη αιθουσα του Garden Hall. Ηταν μια απολυτα πετυχεμενη εκδηλωση των τελευταιων ετων που διοργανωσε ο Πολιτιστικος Συλλογος Κροκου.Οι παρευρισκομενοι περασαν αξεχαστες στιγμες με την υπεροχη ορχηστρα,και τον πολυ χορο μεχρις τις πρωτες πρωϊνες ωρες, Θερμα συγχαρητηρια στον Προεδρο και το&nbsp;Διοικητικο Συμβουλιο του Συλλογου.</div>